Ungdom

Hjallerup Badmintonklubs ungdom

Hjallerup Badmintonklubs ungdom

Hjallerup Badmintonklub er mere end spil med ketsjer og bold. Vi giver plads til sjov, hygge og socialt samværd, dog uden at miste fokus for det primære formål ved at gå til træning, nemlig det at lære og blive bedre til spillet – det sker bare på en sjovere og mere afslappet måde. Vi er åbne for nye inputs, og prøver hele tiden at forbedre måden, hvorpå træningen foregår. Dette selvfølgelig i samråd med spillere og forældre. Det er gratis og uforpligtende at prøve badminton 4 gange, så mød blot op i hallen på en af træningsdagene, dette gælder ikke for tidligere spillere. Har

Ny i HBK?

Er du ny i Hjallerup Badmintonklub, så lad dig ikke skræmme. Der er plads til alle, hvad enten du befinder dig på konkurrence- eller havebadmintonniveau. du spørgsmål er du meget velkommen til at kontankte træneren eller ungdomsformanden.

Badminton

Badminton adskiller sig fra mange andre sportsgrene, da der både findes en holdtunering og en individuel turnering. Nedenfor findes en forklaring af begge ting. Trænere, bestyrelse og medlemmer vil stræbe efter at give dig en perfekt start i HBK.

Kontingent

Klik herunder for at se kontingentsatserne.

Læs mere

Træningstider

Klik herunder for at se træningstiderne.

Læs mere

Individuelle stævner

I løbet af sæsonen vil der blive indbudt til individuelle stævner, som afholdes af forskellige klubber rund om i landet. Disse foregår typisk over en weekend og koster 50 kr pr. styk. Stævnerne er ikke helt som holdkampene, da det her er helt op til spillere/forældre at sørge for tilmelding til stævnet. Man vil ca. en uge inden stævnet kunnde finde et program over stævnet på arrangørens hjemmeside. Det er op til forældrene selv at fragte spillerne til og fra stævnet – ofte skal andre spillere fra klubben dog også afsted, og kørsel kan koordineres indbyrdes.

Det kan kraftigt anbefales at deltage i disse individuelle stævner, da man udover at blive bedre til selve spillet, styrker det sociale samvær med kammeraterne fra klubben. Ligeledes sker det tit, at venskaber opstår på tværs af klubber. Ydermere er der mulighed for at vinde flotte præmier eller medaljer.

Ved disse stævner kan spilleren også selv følge sin spillemæssige udvikling, da der i badminton er en individuel rangliste. Vinder spilleren et stævne, eller opnås en anden god placering, vindes der point. Har man tilstrækkelig mange point, rykker man en række op – og møder derfor spillere, der er en tand bedre.

Ranglisten er bygget op i seks kategorier: D, C, B, A, Mesterrække og Eliterække. Alle nybegyndere starter i D-rækken, og kan derfra rykke op ved at optjene point. Inddelingen sikrer, at spilleren altid vil møde andre, som er på det samme spillemæssige niveau.