Hjælp klubben økonomisk

Giv en hånd med

Støt

Kontingenter for medlemskab af Hjallerup badmintonklub er ikke steget de seneste mange år. Dette skyldes, at vi altid er på jagt efter andre indtægtskilder for klubben. Dette er især toiletrengøring på Hjallerup Marked og sponsorstøtte.

Disse ting kan kun lade sig gøre ved hjælp af frivillig arbejdskraft - og vi har altid brug for hjælp – jo flere jo bedre.

Især toiletrengøring til Hjallerup Marked er en væsentlig indtægtskilde for klubben og bl.a. den er med til at vi kan lave træningslejre for ungdomsspillerne og større arrangementer ved jule-/sæsonafslutning.

Vil du derfor være med til at give dine børn en endnu bedre oplevelse gennem klubben vil vi gerne have din hjælp. Send en mail til Allan Stidsholt (allan@hjallerup-badmintonklub.dk) med fulde navn og kontaktoplysninger hvorefter vi vil skrive dig på listen og vi kontakter dig når der er nogle opgaver vi mangler hjælp til.